Toimitusehdot

Tilattuasi tuotteita saat tilausvahvistuksen käyttöliittymään sekä tekstiviestinä ja mahdollisesti latauslinkin, josta näet toimintaohjeet palvelun käyttöä varten. Tilaus tallennetaan myös Viihdepalvelu.fi-sivustolle, josta sen voi lukea heti maksutapahtuman jälkeen. Tilaajan puhelinnumerotieto tallennetaan Lucentia Group Oy:n tilaajarekisteriin. Koska tuotteet tilataan rekisteröitymättömänä käyttäjänä, tilaustietoja käsitellään ilman sidonnaisuutta laskutusrekisteriin. Rekisteröitymättömät tilaukset tulee maksaa, joko verkkopankin tai Paypal-tilin kautta.

Peruutusoikeus / Palautusoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivää aikaa vaatia palautusta. Maksupalautuksen edellytyksenä on, että tuotetta ei ole käyttöönotettu soittamalla vastanumeroon, jonka asiakas saa palvelun ostettuaan.

Palautusoikeus ei koske sähköisesti toimitettuja tuotteita tai puhelinpalveluun liittyviä aika- tai lahjakortteja.

Tilaajan yksityisyyssuoja

Tilauksessa annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään teknisten järjestelmien välisessä kommunikaatiossa siltä osin kuin palvelun sisällöntuotannon mahdollistaminen edellyttää ja laki vaatii.

Toimitusajat

Verkkotuotteet: Tuotteet voi käyttää tai ladata välittömästi onnistuneen maksun jälkeen.

 

Käytössä olevat maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Visma Pay / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Visma Pay-palvelusta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Payn yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksutavat

Visma Payn kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa tilauksestasi:

Palvelun teknisistä tai sisällöllisistä virheistä on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa. Lisätietoja palveluiden asiakaspalvelusta ja sisällöntuotannosta löydät osoitteesta www.asiakaspalvelu.net –  Pyydämme teitä olemaan meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@lucentia.fi tai puhelimitse arkisin klo 10:00 – 15:00 välisenä aikana. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, ilmoita aina asiakasnumerosi, tilausnumerosi sekä muut tilaukseen liittyvät yksityiskohdat (laskulla maksettaessa myös laskun numero). Tarvittaessa varaudu antamaan myös tilinumerosi IBAN-muodossa.